VIDEO UMCG

KIDSINZICHT – In de lucht, op je lichaam, in je eten, overal kun je heel, heel kleine levende wezentjes vinden. Bah, zul je misschien wel denken. Wat doen die beestjes overal? Deze beestjes zijn eigenlijk geen beestjes, maar bacteriën. Misschien heb je wel eens van bacteriën gehoord? Mensen denken vaak dat bacteriën je ziek maken. Maar is dat eigenlijk zo? Marleen van Oosten doet in het UMCG onderzoek naar bacteriën. Zij geeft in dit filmpje antwoord op deze vraag.

Magazine KennisInzicht UMCG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s