VIDEO: UMCG KidsInzicht

KIDSINZICHT – Nick (9 jaar) is altijd snel afgeleid en kan zich moeilijk concentreren. Hij heeft ADHD. Maar wat is ADHD eigenlijk? Betekent dit echt Alle Dagen Heel Druk, of betekent het toch iets anders? Pieter Hoekstra is psychiater voor kinderen in het UMCG. Een psychiater is een dokter die veel weet over de hersenen en over hoe je je voelt. Hij legt uit wat ADHD betekent, hoe je het kunt krijgen en wat je ertegen kunt doen. En wist je dat ADHD echt niet alleen maar vervelend is?

Magazine KennisInzicht UMCG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s